FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde adliyeye sevk edilen ve aralarında sözde "belde imamı"nın da bulunduğu 10 kişi tutuklandı

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ilişkin soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen, aralarında sözde "belde imamı"nın da bulunduğu 11 kişiden 10'u tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Çaycuma'da darbe girişimiyle ilgili sürdürülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında doktor, avukat, veteriner ile engelli bir kişinin yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların bulunduğu 11 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden 1'i savcılıkça serbest bırakılırken, Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde "belde imamı" olduğu öne sürülen H.C'nin de aralarında bulunduğu 10 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

AA

Gündem Haberleri

Turgut Özal'ı Taşıyan O Ambulans Yıllar Sonra Koleksiyonda Çıktı
DUVARA FOTOĞRAFLI 'İŞEME' İNTİKAMI
Ekipler Deprem Bölgesinde, Sahada Taramalara Başladı
Emekli ikramiyesinin tamamını müftülük binasının yapımına bağışladı
Aydıntepe Müftülüğü'ne Konyalı Yavuz Koyuncu Atandı