FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

Gözaltına alınan eski Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rıza Gürbüz'ün de aralarında olduğu 9 şüpheli adliyeye sevk edildi

ÇANKIRI (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rıza Gürbüz'ün de aralarında olduğu 9 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan Gürbüz ile eski İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Akça, Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Çakır, eski Rektör Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş'ın Özel Kalem Müdürü Kenan Akarslan, Kızılırmak Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Öz, Personel Şube Müdürü Savaş Başkara, İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Mehmet Kara ve idari personel Recep Şenel ile Hakan Kasım Atmaz'ın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüpheliler, daha sonra adliyeye sevk edildi.

AA

Gündem Haberleri

Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü
ASRIN FELAKETİ 3. YILINDA
BÖCEK AİLESİ FACİASINDA İDDİANAME TAMAMLANDI
Dilek İmamoğlu’nun Kardeşi Ali Kaya Gözaltına Alındı
Danıştay, Gökçek dosyasını yeniden açtı