FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ile Sincan Ceza İnfaz Kurumuna düzenlenen operasyonda, haklarında yakalama kararı bulunan 76 infaz koruma memurundan 50'si gözaltına alındı

ANKARA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ile Sincan Ceza İnfaz Kurumuna düzenlenen operasyonda, haklarında yakalama kararı bulunan 76 infaz koruma memurundan 50'si gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ile Sincan Ceza İnfaz Kurumuna operasyon düzenlendi.

Hakkında yakalama kararı bulunan 76 infaz koruma memurundan 50'sinin gözaltına alındığı operasyonda, bu kişilerin odalarında ve araçlarında yapılan aramalarda bazı dokümanlar ile bilgisayarlara da el konuldu.

Gözaltına alınan şüpheliler, Ankara Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

AA

Gündem Haberleri

"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü
ASRIN FELAKETİ 3. YILINDA
BÖCEK AİLESİ FACİASINDA İDDİANAME TAMAMLANDI