FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ'nün darbe girişiminin ardından başlattığı soruşturma kapsamında, HSYK Üyesi Kerim Tosun ile 17 hakim ve savcı daha tutuklandı

ANKARA (AA) - Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ'nün darbe girişiminin ardından başlattığı soruşturma kapsamında, HSYK Üyesi Kerim Tosun ile 17 hakim ve savcı daha tutuklandı.

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından hakkında gözaltı kararı verilen 5 HSYK üyesinden Tosun bulunamamıştı.

HSYK üyeliği düşürülen Kerim Tosun, dün yakalandı.

Savcılık sorgusu tamamlanarak nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen Tosun tutuklandı. Böylece, hakkında gözaltı kararı verilen ve üyelikleri düşürülen 5 HSYK üyesi tutuklanmış oldu.

Bu arada, savcılık sorguları tamamlanarak, nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen 17 hakim ve savcı hakkında daha tutuklama kararı çıktı.

AA

Gündem Haberleri

İstanbul semalarında ilginç manzara
ÖĞRETMENLERE SON GÖREV
ZİNCİR MARKET DENETİMİNDE ŞOK GÖRÜNTÜLER
Trump Kapalıçarşı’da da kaybetti
Karaya oturan kuru yük gemisi dronla görüntülendi