FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

Adliyeye sevk edilen 3 kişiden 1'i tutuklandı, 2 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı

MUĞLA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 3 kişiden 1'i tutuklandı, 2 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı

Muğla Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, FETÖ/PDY örgütü Muğla yapılanması içerisinde faaliyet gösterdiği belirlenen şüphelilere yönelik çalışma yürütüldü.

Muğla'nın Menteşe ilçesinde şüphelilerin yakalanması, dijital materyaller ve örgütsel dokümanların elde edilmesine yönelik çalışmalar kapsamında, örgütün Zaman gazetesi sorumlusu A.B. ile özel bir şirkette çalışan T.G. ve H.D. gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerin üst ve ikamet aramalarında ele geçen çeşitli materyallere incelenmek üzere el konuldu.

Emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.D tutuklanırken, A.B ve T.G. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

AA

Gündem Haberleri

KAHVEHANE MÜDAVİMLERİNE YARGITAY’DAN KÖTÜ HABER
AFRİKA'NIN BELALISI TÜRKİYE'YE GÖRÜNTÜLENDİ
Bir günde 10 bin yolcu! Türkiye'nin en yeni metrosu
SOSYAL MEDYANIN YENİ FENOMENİ
Haluk Levent’e Karşılıksız Çek Cezası: 70 Milyon TL