FETÖ'nün darbe girişimi

Ilgın ilçesinde FETÖ ile irtibatı nedeniyle kapatılan özel okul, sağlık meslek lisesine dönüştürülerek halkın hizmetine sunuldu

KONYA (AA) - Konya'nın Ilgın ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile irtibatı belirlenerek kapatılan özel okul, sağlık meslek lisesine dönüştürülerek eğitim öğretimin hizmetine sunuldu.

AK Parti Ilgın İlçe Başkanı Ali Erten, gazetecilere yaptığı açıklamada, 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından ülke genelindeki tüm FETÖ ile irtibatlı olduğu belirlenen tüm eğitim kurumlarına el konulduğunu hatırlattı.

Bu kapsamda Ilgın'da da terör örgütüyle bağlantısı tespit edilen kurumlara ait binaların Hazine'ye devredildiğini ve sonrasında halkın hizmetine sunmak için çalışma yürütüldüğünü ifade eden Erten, şunları kaydetti:

"İlçemizde el konulan Özel Sümbül İlkokulu, bundan sonra sağlık meslek lisesi olarak millete hizmet verecek. Bir diğer el konulan kurum olan Melikşah Pansiyonunun ise Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı yüksek öğrenim kız yurdu olması müracaatında bulunduk. İnşallah en kısa sürede netleşecek ve milletimizin evlatlarına hizmet vermeye başlayacak. Milletimize hayırlı olsun."

AA

Gündem Haberleri

Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS
Süresiz nafaka kararı en çok onlara yaradı! Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Serdar Ortaç kurtuldu
Reha Muhtar son yolculuğuna uğurlandı
Oğluna saldıran köpeği vurmuştu, ilk kez konuştu