FETÖ'nün darbe girişimi

Darbe girişimi sırasında Kars'ın Sarıkamış ilçesinde yaşananlar, vatandaşlarca cep telefonuyla görüntülendi

KARS (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Kars'ın Sarıkamış ilçesinde yaşananların görüntüleri ortaya çıktı.

Vatandaşlarca cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde, darbe gecesi bir grup askerin Hükümet Konağı, emniyet, belediye ve bazı kurum binalarının kapısına kadar geldikleri yer alıyor.

Vatandaşların askerlere sloganlarla tepki gösterdiği görüntüde, darbe girişiminin ardından tutuklanan ve TSK'dan çıkarılan Tuğgeneral Murat Yetgin, vatandaşlara seslenerek "Biz sizin emniyetiniz için buradayız. Bu dağlarda teröristleri kim öldürdü. Lütfen taşkınlık yapmadan evlerinize dönün." ifadelerini kullanıyor.

Görüntülere vatandaşların kurumlara girmesine izin vermediği askerlerin bölgeden uzaklaşmaları yansıyor.

Bu arada belediyenin içerisine giren ve emniyet müdürlüğü etrafında yer alan askerlerin görüntüsü de güvenlik kameralarınca kaydedildi.

AA

Gündem Haberleri

Yılın en başarılı belediye başkanı seçildi
KONYA'NIN NÜFUSU 1 YILDA KAÇ KİŞİ ARTTI
Sisin altı ve üstü aynı anda böyle görüntülendi
Yurtta Hava Değişiyor! Sağanak, Kar ve Don Kapıda
BEDELİ VATANDAŞA KESİLDİ