FETÖ'nün darbe girişimi

Konya'da adliyeye sevk edilen özel okulun muhasebecisi tutuklandı- Zanlının, odasındaki çekmecesinde görülen 1 doları, tuvalete attıktan sonra sifonu çekerek, kaybettiği ileri sürüldü

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında, özel bir okulun muhasebecisi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturmalar kapsamında, geçen hafta Cuma günü Beyşehir'de de 1 özel ilkokul, ortaokul ve anaokulu ile 4 öğrenci yurdu mühürlenerek kapatıldı.

Mülkiyeti kamuya geçirilen binalarda yapılan aramalarda, özel okuldaki bir odanın çekmecesinde 1 dolar görüldüğü belirtildi.

Emniyet ekiplerinin darbe girişiminin ardından ikinci kez girdiği okulda, çekmecedeki banknotun yerinde olmadığı fark edildi.

Bunun üzerine doların görüldüğü odada görev yapan okulun muhasebecisi Abdurrahim Ağgül, gözaltına alındı. Ağgül'ün 1 dolarlık banknotu, okulun tuvaletine attıktan sonra sifonu çekerek, kaybettiği ileri sürüldü.

Adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklandı.

AA

Gündem Haberleri

RADYATÖRÜ ŞALGAMLA DOLDURDU
Seyahatsever Projesi'yle 628 Bin Genç Türkiye'yi Gezdi
Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor