FETÖ'nün darbe girişimi

Soruşturma kapsamında 6 iş adamı daha gözaltına alındı- Gözaltına alınan iş adamlarının evlerinde ve üstlerinde yapılan aramalarda 1 dolarlık banknotlar bulunduğu öğrenildi

DÜZCE (AA) - Düzce'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında 6 iş adamı daha gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, darbe girişimine ilişkin Düzce Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada, örgütle bağlantısı olduğu tespit edilen iş adamlarından F.B, N.Ö, S.Ö, S.K. ve N.B Düzce'de, O.A ise Ordu'da polis tarafından gözaltına alındı.

Zanlıların adreslerinde ve üzerilerinde yapılan aramada, örgüt içerisinde şifre amaçlı kullanıldığı değerlendirilen 1 dolarlık banknotların bulunduğu öğrenildi.

Ordu'da gözaltına alınan, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen O.A'nın tutuklandığı belirtildi.

Soruşturma kapsamında daha önce kentte 8 iş adamı gözaltına alınmıştı.

AA

Gündem Haberleri

Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU
'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü
7 yeni lezzet ve Hatay Sarısı İpeği tescillendi
Bakanlıklarda personel hareketliliği: Yeni atamalar açıklandı