FETÖ'nün darbe girişimi

FETÖ'nün darbe girişimine yönelik darbe girişimine yönelik sürdürülen soruşturmada kapsamında Isparta Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezi Komutanlığında görevli 2 yarbay tutuklandı

ISPARTA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik sürdürülen soruşturmada Isparta Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezi Komutanlığında görevli 2 yarbay tutuklandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Isparta Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, FETÖ'nün darbe girişimiyle irtibatlı olduğu belirlenen ve gözaltına alınan Isparta Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezi Komutanlığında tabur komutanı olarak görev yapan Yarbay Nuran Baran ile Yarbay Cumhur Keyik'in emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüpheliler, savcılık ifadesinin ardından sevk edildikleri mahkemece, "darbeye iştirak etmek" suçundan tutuklandı.

AA

Gündem Haberleri

215 YENİ DİRİ FAYIMIZ OLDU
6 ŞİRKETE EL KONULDU
KAHVEHANE MÜDAVİMLERİNE YARGITAY’DAN KÖTÜ HABER
AFRİKA'NIN BELALISI TÜRKİYE'YE GÖRÜNTÜLENDİ
Bir günde 10 bin yolcu! Türkiye'nin en yeni metrosu