FETÖ'nün darbe girişimi

Denizli'de yürütülen soruşturma kapsamında, Denizli Ticaret Odası'nda arama başlatıldı- Savcılık 31 kişi hakkında gözaltı kararı verdi

DENİZLİ (AA) - Denizli'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili sürdürülen soruşturma kapsamında, Denizli Ticaret Odası'nda arama başlatıldığı ve 31 kişi hakkında gözaltı kararı verildiği öğrenildi.

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'nün darbe girişimine yönelik başlatılan soruşturma kapsamında, Denizli Ticaret Odası'nda arama yapılması talimatı verdi.

DTO binasına giden Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, toplantı için odaya gelen Meclis üyeleri ile basın mensuplarını kimlik kontrolünün ardından binadan çıkardı. Güvenlik güçleri daha sonra odada arama başlattı.

Soruşturma kapsamında savcılık tarafından 31 kişi hakkında da gözaltı kararı verildiği öğrenilirken, konuyla ilgili açıklama yapılmadı.

AA

Gündem Haberleri

Kara Ocak Şehitleri Anıldı
BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı