FETÖ'nün darbe girişimi

Milli Savunma Bakanı Işık, FETÖ'nün darbe girişiminde, canları pahasına sokaklara çıkan ve darbeye karşı gelen vatandaşlarla bir araya geldi

ANKARA (AA) - Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, FETÖ'nün darbe girişiminde, canları pahasına sokaklara çıkan ve darbeye karşı gelen vatandaşları kabul etti.

Alınan bilgiye göre, Işık, Çankaya Köşkü'nde, Malatya'da darbecilerin bıraktığı tankı kullanan Mustafa Özbey, Atatürk Havalimanı'nda bir tankın önüne yatan Metin Doğan, darbe girişimine karşı kamyonla Taksim'e çıkan Şerife Boz ve eşi Şenol Boz ile komşusu Sema Tutar ile bir araya geldi.

Türk milletinin darbe girişimi gecesi destan yazdığını, o gece her bir vatandaşın birer kahraman olduğunu vurgulayan Bakan Işık, sergiledikleri kahramanlıktan dolayı teşekkür etti.

Vatandaşlar da ülkenin bir daha böyle acılar yaşamaması temennisinde bulunup, vatan ve bayrak için her zaman teyakkuzda olacaklarını dile getirdiler.​

AA

Gündem Haberleri

GİRNE'DE ARAMA ÇALIŞMASI SÜRÜYOR
Çocukların limonatalarını büyükşehir ekipleri satın aldı
Köprü ve Otoyollara 30 Yıllık Özelleştirme
Ruhi Çenet’ten Gündem Olan Hasidik Yahudiler Belgeseli Açıklaması
Kayseri'de Ezber Bozan Lezzet: Pastırmanın Turşusunu Yaptılar!