FETÖ'nün darbe girişimi

Yürütülen soruşturma kapsamında, Isparta Terörle Mücadele Eğitim Merkez Komutanlığı ile Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komuntalığında eğitim gören 200'e yakın Kara Harp Okulu öğrencisinin "şüpheli" sıfatıyla ifadeleri alınıyor

ISPARTA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi kapsamında yürütülen soruşturma kapsamında, Isparta Terörle Mücadele Eğitim Merkez Komutanlığı ile Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığında eğitim gören 200'e yakın Kara Harp Okulu öğrencisinin "şüpheli" sıfatıyla ifadelerinin alınmasına başlandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Isparta Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ'nün darbe girişimine yönelik başlattığı soruşturma kapsamında, Isparta Terörle Mücadele Eğitim Merkez Komutanlığı ile Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığında eğitim gören 200'e yakın Kara Harp Okulu öğrencisi, Isparta Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince "şüpheli" sıfatıyla Isparta Adliyesine getirildi.

Şüphelilerin, FETÖ'nün darbe girişimiyle irtibatlı olduğu iddiası ve "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçlarından ifadelerinin alınmasına başlandı.

AA

Gündem Haberleri

Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti