FETÖ'nün darbe girişimi

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, İlçe Mili Eğitim Müdürü Keleş'in de aralarında bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında aralarında İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Keleş'in de bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Suşehri Cumhuriyet Savcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında, polis ekiplerince ilçede bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Ekipler, operasyonda gözaltına aldıkları Suşehri Milli Eğitim Müdürü Keleş'in ev ve makam odasında arama yaptı.

Soruşturma kapsamında Suşehri Adliyesinde görev yapan 2 zabıt katibi, ilçede faaliyet gösteren bir derneğin 2 yöneticisi ile 1 emekli başkomiser de gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 6 kişinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Ayrıca FETÖ ile bağlantısı olduğu iddia edilen ilçedeki bir kız öğrenci pansiyonunda arama yapan polisler, bazı evraklara el koydu.


AA

Gündem Haberleri

Dilovası tek çatı altında toplanıyor
ESKİ MİLLETVEKİLİNE ŞOK GÖZALTI
Kurtlar Vadisi’nin Efsane Yalısı Satışta: 170 Milyon TL!
Mart ayında kış geri dönüyor: O illerde kar ve sis etkili olacak!
TÜRK PETROL TANKERİNE İHA SALDIRISI