FETÖ'nün darbe girişimi

Diyarbakır merkez ve ilçelerinde FETÖ bağlantısı gerekçesiyle okul, vakıf ve derneklerin devir işlemlerine başlandı

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyon kapsamında okul, vakıf ve derneklerin devir işlemleri gerçekleştiriliyor.

Diyarbakır'ın merkez ilçeleri ile Bismil, Silvan, Çermik, Çüngüş ve Ergani ilçelerinde, FETÖ bağlantısı gerekçesiyle okul, vakıf, derneklerin polis nezaretinde ve yetkililerin kontrolünde devir işlemleri yapılıyor.

Merkez Kayapınar ilçesindeki Nil Kolejine devir için gelen ekiplerin demirbaş ile gelir, gider defterleri ve kuruma ait evrakların incelenmesinden sonra devir işlemlerini yapacağı öğrenildi.

Bağlar ilçesinde Halidiye Eğitim Vakfına gelen yetkililerin de vakfın evraklarının teslim alınması ve demirbaşların tespit edilmesinden sonra devir işlemlerini gerçekleştirilecekleri bildirildi.

AA

Gündem Haberleri

TEPKİLER ÇOĞALDI ERDOĞAN DEVREYE GİRDİ
İLK SIRADA AK PARTİ VAR
Aleyna Kalaycıoğlu Hakkındaki O İddialar Yalan Çıktı! İşte Son Durumu
Galata Kulesi davasında mahkemeden İBB’ye ret kararı
Sözünü tuttu 1000 lahmacun dağıttı