FETÖ'nün darbe girişimi

Konak Meydanı'ndaki ikram çadırına gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve darbe girişiminde hayatını kaybedenlere hakaret ettiği belirtilen kişi, tutuklandı

İZMİR (AA) - İzmir'de, FETÖ'nün darbe girişimine tepki eylemlerinin yapıldığı Konak Meydanı'nda ikram çadırına gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve darbe girişiminde hayatını kaybedenlere hakaret ettiği belirlenen şahıs tutuklandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 17 Temmuz saat 14.30'da Konak Meydanı'ndaki ikram çadırına gelen 22 yaşındaki D.B, çadırdaki AK Parti görevlileri M.A.E. (39) ve Y.A. (47) ile tartışmaya başladı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İkram çadırında AK Parti görevlilerine, 15 Temmuz şehitlerine ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a küfürlü sözler söyleyerek hakaret eden şüpheli D.B, görevlilerimiz tarafından yakalanmıştır. D.B, 'hakaret', 'Cumhurbaşkanı’na hakaret', 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçlarından çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır."


AA

Gündem Haberleri

YÖK ve 8 Üniversiteye Yeni Atama: Kararlar Resmi Gazete’de
DEPOZİTO İADE TUTARLARI DÜŞÜRÜLDÜ MÜ?
İBB Kumanyası Zehirlenmesinde İddianame Hazırlandı
Konya’da Kamu Personeline Uygulamalı Proje Yazma Eğitimi
Hac kurasında ismi çıkan hacı adayları sevinçten gözyaşlarını tutamadı