FETÖ'nün darbe girişimi

Bolu'da darbe girişiminin ardından önlem amaçlı kapatılan D-100 karayolunun Ankara istikameti çift yönlü ulaşıma açıldı

BOLU (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) askeri darbe girişimi nedeniyle Bolu Belediyesince, 2. Komando Tugay Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığının bulunduğu alanda önlem amaçlı kapatılan D-100 karayolunun Ankara istikameti çift yönlü ulaşıma açıldı.

Bolu Valiliği, Belediye Başkanlığı ve Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmede, darbe girişiminin ardından iş makineleriyle kapatılan ve Sanayi Sitesi mevkisinden Kuruçay mevkisine kadar alternatif bağlantı yolu yapılan D-100 Karayolu'nda tedbirlerin azaltılmasına karar verildi.

Bu kapsamda, D-100 Karayolu'nun söz konusu bölgedeki Ankara istikameti çift yönlü olarak ulaşıma açıldı.

Öte yandan, karayolunun 2. Komando Tugay ve Jandarma Komutanlığı önünden geçen yaklaşık 500 metrelik bölümü ise yola çekilen iş makineleriyle halen ulaşıma kapalı bulunuyor. Güzergahta İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler sürekli olarak görev yapıyor.


AA

Gündem Haberleri

Kasım Ayı Yaşlı ve Engelli Aylıkları Hesaplara Yatırılmaya Başlandı
Gümrükte Kırılan Eserler Beyan Dışı Çıktı
Dinar'da 4.1 Büyüklüğünde Depremin Ardından Son Durum
Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu son yolculuğuna uğurlandı
30 Yılda Vaatler Arttı, Atmosferdeki Karbon Yoğunluğu Yüzde 18 Büyüdü