FETÖ'nün darbe girişimi

Darbe girişiminde Boğaziçi Köprüsü'nü kapatmakla görevlendirildiği tespit edilen ve Antalya'da gözaltına alınan Kurmay Albay Aygar, İstanbul'a getirildi

İSTANBUL (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Antalya'da gözaltına alınan Kurmay Albay Muammer Aygar, İstanbul'a getirildi.

Polisler eşliğinde Atatürk Havalimanı'na getirilen Aygar ile evinde yakalandığı Akdeniz Üniversitesi öğretim üyesi olan akrabası Sezai B, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

FETÖ'nün darbe girişimini yönetmek için darbeci askerlerin Whatsapp'ta oluşturdukları grup üzerinden yazışma yaptığı, darbe girişiminde Boğaziçi Köprüsü'nü kapatmakla görevlendirildiği belirlenen Muammer Aygar, Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınmıştı. Aygar, Muratpaşa ilçesinde akrabası Sezai B'nin evine gelen polislere yakalanmamak için giysi dolabına saklanmıştı. Operasyonda, Sezai B. de gözaltına alınmıştı.

AA

Gündem Haberleri

İki arkadaş denize girdi, izleyenler üşüdü
İstanbul'un Yeni Dev Yapısı Yükseliyor: Sazlıdere Köprüsü'nde Sona Doğru
TBMM’deki taciz iddiaları için Bakanlık devrede: Destek başlatıldı
ANNELERİ BIRAKIP ÇIKTI
Mehmet Akif Ersoy Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliği görevinden uzaklaştırıldı