FETÖ'nün darbe girişimi

Yalova'da, aralarında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürünün de bulunduğu çeşitli kurum ve kuruluşlardan 152 kamu görevlisi açığa alındı

YALOVA/BURSA (AA) - Yalova'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında, aralarında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürünün de bulunduğu çeşitli kurum ve kuruluşlardan 152 kamu görevlisi görevden uzaklaştırıldı.

Alınan bilgiye göre, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin Yalova'da başlatılan soruşturma kapsamında, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü ile İl Müftülüğünde görevli 4, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğünde 3, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde 1 ve Gümrük Müdürlüğünde 1 kişi açığa alındı.

Kentte şu ana kadar FETÖ'nün darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında ilgili bakanlık onayıyla 152 kişi görevden uzaklaştırıldı.

Öte yandan, soruşturma kapsamında, Bursa'nın Orhangazi ilçesi Arapzade Mahallesi'ndeki FETÖ'ye ait bir kız öğrenci yurdu da mühürlendi.

AA

Gündem Haberleri

Dilovası tek çatı altında toplanıyor
ESKİ MİLLETVEKİLİNE ŞOK GÖZALTI
Kurtlar Vadisi’nin Efsane Yalısı Satışta: 170 Milyon TL!
Mart ayında kış geri dönüyor: O illerde kar ve sis etkili olacak!
TÜRK PETROL TANKERİNE İHA SALDIRISI