FETÖ'nün darbe girişimi

Mahkemeye sevk edilen 58. Topçu Er Eğitim Tugay Komutan Yardımcısı Albay Selçuk Serhat Tefek tutuklandı, bir albay ve bir yüzbaşı gözaltına alındı- Polatlı ilçesinde tutuklanan asker sayısı 123'e yükseldi

ANKARA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi kapsamında gözaltına alınan 58. Topçu Er Eğitim Tugay Komutan Yardımcısı Albay Selçuk Serhat Tefek, tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, FETÖ darbe girişime yönelik yürütülen soruşturma kapsamında dün gözaltına alınan Albay Tefek, emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi.

Savcılıktaki ifadesi sonrası mahkemeye çıkarılan Tefek, tutuklandı. Polatlı'da tutuklanan asker sayısı 123'e yükseldi.

İlçede devam eden operasyonlarda da Polatlı Topçu Füze Okul Komutanlığında görevli bir albay ve bir yüzbaşı daha gözaltına alındı.

AA

Gündem Haberleri

İstanbul Boğazı’nda yakamoz manzarası
Madencilerin 9 Günlük Ankara Yürüyüşü Zaferle Sonuçlandı
EKPSS başvuruları başladı
Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler İçin Karar Çıktı
İlginç olay: Aynı kişi adına 25 restorandan sipariş verildi