FETÖ'nün darbe girişimi

Karabük'te, soruşturma kapsamında 24 emniyet mensubu gözaltına alındı

KARABÜK (AA) - Karabük'te, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında 24 emniyet mensubu gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri tarafından il merkezi, Safranbolu ve Eskipazar ilçelerinde görevli aralarında şube müdürü, emniyet amiri ve komiserin de bulunduğu H.A, T.E, M.K, C.K, S.Y, H.A, A.B, R.K, Y.K, L.Ş, M.Ç, M.Ö, M.A, Y.T, A.G, İ.F, H.D, T.A, N.K, E.B, Ş.A, E.K, R.Ö. ve Ç.Ş. gözaltına alındı.

Zanlılar, İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Kentte daha önce de soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 7 emniyet mensubundan 4'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı, 3'ünün sorgusu ise devam ediyor.

Ayrıca Safranbolu İlçe Emniyet Müdürü Musa Kansu, bazı komiser ve amirlerin de aralarında bulunduğu 28 polisin görevden uzaklaştırıldığını bildirmişti.

AA

Gündem Haberleri

"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü
ASRIN FELAKETİ 3. YILINDA
BÖCEK AİLESİ FACİASINDA İDDİANAME TAMAMLANDI