FETÖ'nün darbe girişimi

Bolu'da, soruşturma kapsamında gözaltına alınan 17 hakim ve savcıdan 14'ü tutukladı, 3'ü adli kontrol ve yurt dışı çıkış yasağı şartıyla serbest bırakıldı

BOLU (AA) - Bolu'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 17 hakim ve savcıdan 14'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) kararıyla açığa alındıktan sonra haklarında soruşturma izni verilen ve Bolu Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması kapsamında gözaltına alınan 17 hakim ve savcının adliyedeki işlemleri tamamlandı.

Mahkemeye çıkartılan 17 hakim ve savcıdan 14'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, bir savcı ve iki hakim ise adli kontrol ve yurt dışı çıkış yasağı şartıyla serbest bırakıldı.

Tutuklanan 14 hakim ve savcı, sağlık kontrollerinin ardından cezaevine gönderildi.

Bolu'da 17-18 Temmuz'da yapılan operasyonlarda 17 hakim ve savcı gözaltına alınmıştı.

AA

Gündem Haberleri

CAM BALKONUNUZ SÖKÜLEBİLİR
FETÖ yalanıyla kız kardeşlerin 40 milyon lirasını aldılar
Yazar İlhami Işık Sosyal Medyadan Helallik İstedi: "Bu Bir Vasiyettir"
Ünlülerin İyilik Yarışı Adliyede Bitti: Eski Paylaşımlar Yeniden Gündemde
Konya-Bursa hızlı tren bağlantısında geri sayım başladı