FETÖ'nün darbe girişimi

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine ilişkin Erzincan'da gözaltına alınanlardan 1 general ile 6 askeri hakim ve savcı tutuklandı

ERZİNCAN (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin Erzincan'da gözaltına alınanlardan 1 general ile 6 askeri hakim ve savcı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, FETÖ'nün darbe girişimi sonrası Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında, darbe girişiminde yer aldığı belirlenerek adliyeye sevk edilen 1 general ve 6 askeri hakim tutuklandı.

59. Topçu Eğitim Tugayı Komutanı Tuğgeneral Yüksel Gönültaş ile askeri savcı Gültekin Özdemir, Metin Keskin, Alper Özdemir, askeri hakim Mehmet Akif Karadaş, Süleyman Akgül, Fatih Gölcü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken 1 sivil savcı adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.


AA

Gündem Haberleri

O GEMİDEKİ 3 KİŞİ TÜRKİYE'YE GETİRİLİYOR
Doğum izni 16 haftadan 24 haftaya çıkarıldı
RUHİ ÇENET SORUNU
Nisan Ayında Gökyüzü THY ile Şenlendi
Sarsıntıya Hazır Mısınız? Deprem Gerçeğini Tırda Yaşadılar