FETÖ'nün darbe girişimi

Çorlu'da, biri albay 7 kişi tutuklandı

TEKİRDAĞ (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında, biri albay 7 kişi tutuklandı.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında, Çorlu 105'nci Topçu Alay Komutanı Kurmay Albay S.Ü, Çorlu Askeri Mahkemesi'nde görevli 4 askeri hakim ve savcı ile Çorlu Adliyesi'nde görevli hakim L.Ü. ile Cumhuriyet savcısı H.Ö. çıkartıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Yoğun güvenlik önlemleri altında Çorlu Adliyesi'ne getirilen 7 şüpheli, burada ilk olarak Cumhuriyet Savcısının karşısına çıktı.

Tutuklanma talebiyle ilgili mahkemeye sevk edilen şüpheliler, çıkartıldıkları adli merciler tarafından tutuklanarak Tekirdağ F Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

- Olay

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında, aralarında biri albay, 4 askeri hakim ve savcı ile Çorlu Adliyesi'nde görevli 1 hakim ve 1 savcı gözaltına alınmış, yapılan sorgulama sonrasında adliyeye sevk edilmişti.

AA

Gündem Haberleri

RUHİ ÇENET SORUNU
Nisan Ayında Gökyüzü THY ile Şenlendi
Sarsıntıya Hazır Mısınız? Deprem Gerçeğini Tırda Yaşadılar
EZBER BOZAN BESİCİLİK
SEDAŞ’a Jeneratör Şoku: 65 Saatlik Kesintinin Faturası Kesildi!