FETÖ'nün darbe girişimi

Karaman'da FETÖ üyesi oldukları iddiasıyla 2 hakim ve bir savcı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı

KARAMAN (AA) - Karaman'da Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) üye oldukları iddiasıyla, 2 hakim ve bir savcı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Karaman'da başlatılan operasyonlarda gözaltına alınan Karaman Adliyesi 5'inci Asliye Ceza Hakimleri Ömer Faruk Özatay ve Özlem Ercan ve Karaman Adliyesi Cumhuriyet Savcısı Oğuz Yurtkulu, emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye çıkarıldı.

Savcılık ifadesinden sonra mahkemeye sevkedilen Özatay, Ercan ve Yurtkulu, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Diğer taraftan Ermenek ilçesinde gözaltına alınan Ermenek Cumhuriyet Savcısı Dilek Bozlan Keleşoğlu ve Ermenek Asliye Hukuk Hakimi Arif Keleşoğlu'nun İlçe Emniyet Müdürlüğünde işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

AA

Gündem Haberleri

RADYATÖRÜ ŞALGAMLA DOLDURDU
Seyahatsever Projesi'yle 628 Bin Genç Türkiye'yi Gezdi
Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor