FETÖ'nün darbe girişimi

FETÖ'nün darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı Kurmay Başkanı Albay Çetinkaya ile Uzman Çavuş Atmalı adliyeye sevk edildi

ISPARTA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı Kurmay Başkanı Albay Devran Çetinkaya ile Uzman Çavuş Yakup Atmalı, adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Isparta Valisi Şehmus Günaydın koordinesinde Isparta Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ'nün darbe girişimine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı Kurmay Başkanı Albay Çetinkaya ile aynı yerde görevli Uzman Çavuş Atmalı'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirilen Albay Çetinkaya ile Uzman Çavuş Atmalı, adliyeye sevk edildi.

AA

Gündem Haberleri

Ruhsatlı Silahlara Çelik Kasa Zorunluluğu Geliyor
Aile danışmanlığı merkezlerine ilişkin yeni düzenleme Resmi Gazete’de
Cemil Tugay AK Parti ve MHP Teşkilatlarıyla Buluştu
40 Yıl Sonra Toprakla Buluştu: Kızılcahamam'da Tarihi Tarım Hamlesi
BU MESAJA SAKIN TIKLAMAYIN