FETÖ'nün darbe girişimi

Ordu'da FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan 15 hakim ve savcıdan 7'si gözaltına alındı

ORDU (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin Ordu'da 7 hakim ve savcı gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Ordu'da 15 hakim ve savcı hakkında gözaltı kararı verildi.

Ordu Cumhuriyet Başsavcılığın talimatı doğrultusunda İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince iş yerleri ve evlerinde arama yapılan 7 hakim ve savcı gözaltına alındı.

Şüpheliler, Ordu Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünün ardından ifade işlemleri için Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Öte yandan, operasyonların devam ettiği, 8 savcı ve hakimin aranmasına ise devam edildiği öğrenildi.

AA

Gündem Haberleri

Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü
ASRIN FELAKETİ 3. YILINDA