FETÖ'nün darbe girişimi

Aydın'da Didim Cumhuriyet Savcısı Altınbaş gözaltına alındı, 4 savcı ve 4 hakim için gözaltı kararı çıkarıldı

AYDIN (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin Didim Cumhuriyet Savcısı Abdullah Altınbaş gözaltına alındı, 4 savcı ve 4 hakim için gözaltı kararı çıkarıldı.

Alınan bilgiye göre, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında, Didim Cumhuriyet Savcısı Altınbaş gözaltına alındı.

Aynı soruşturma kapsamında Aydın'da görevli Cumhuriyet Savcıları Metin Durgun, Nakip Özdemir, Ergün Tokgöz, Eyüp Murat Duran, Hakimler Murat Saz, Ahmet Aydın, Serap Aydın ve Asuman Murat Mutlu hakkında da gözaltı kararı çıkarıldı.

AA

Gündem Haberleri

Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS
Süresiz nafaka kararı en çok onlara yaradı! Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Serdar Ortaç kurtuldu
Reha Muhtar son yolculuğuna uğurlandı
Oğluna saldıran köpeği vurmuştu, ilk kez konuştu