FETÖ'nün darbe girişimi

Gece boyunca çatışmaların yaşandığı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi etrafında destek için bekleyen vatandaşlar, polisin anonsunun ardından dağılmaya başladı

ANKARA (AA) - FETÖ'nün darbe girişimi nedeniyle gece boyunca çatışmaların yaşandığı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi etrafında destek için bekleyen vatandaşlar, polisin anonsunun ardından dağılmaya başladı.

Külliye etrafında bekleyen vatandaşlardan bazıları, geceyi Kur'an-ı Kerim ve dualar okuyarak geçirdi. Bazı vatandaşlar, sabah namazını da burada kıldı. Gece ısınmak için ateş yakan vatandaşlara polis tarafından sabah saatlerinde kumanya ve su dağıtıldı.

Çatışmaların sona ermesinin ardından polisin olayın kontrol altına alındığı yönündeki anonsu üzerine vatandaşların büyük bölümü, Külliye önünden ayrıldı. Görevini tamamlayan bir grup polisin de olay yerinden ayrıldığı görüldü.

Bazı vatandaşlar ile Büyükşehir Belediyesine ait kamyon ve temizlik araçlarının Külliye etrafındaki bekleyişi sürüyor.

AA

Gündem Haberleri

TEPKİLER ÇOĞALDI ERDOĞAN DEVREYE GİRDİ
İLK SIRADA AK PARTİ VAR
Aleyna Kalaycıoğlu Hakkındaki O İddialar Yalan Çıktı! İşte Son Durumu
Galata Kulesi davasında mahkemeden İBB’ye ret kararı
Sözünü tuttu 1000 lahmacun dağıttı