FETÖ'nün darbe girişimi

Ankara Valiliği: "Ankara ilimiz başta olmak üzere bazı illerimizde darbe teşebbüsünde bulunan bazı askerlerin bu teşebbüsü, güvenlik güçlerinin çabaları ve vatandaşlarımızın demokrasiye kuvvetle sahip çıkmasıyla boşa çıkarılmıştır"

ANKARA (AA) - Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada, Ankara başta olmak üzere bazı illerde darbe teşebbüsünde bulunan bazı askerlerin bu teşebbüsünün güvenlik güçlerinin çabaları ve vatandaşların demokrasiye kuvvetle sahip çıkmasıyla boşa çıkarıldığı bildirildi.

Açıklamada, dün saat 22.00 sıralarında Ankara ili başta olmak üzere bazı illerde darbe teşebbüsünde bulunan bazı askerlerin bu teşebbüsünün, güvenlik güçlerinin çabaları ve vatandaşların demokrasiye kuvvetle sahip çıkmasıyla boşa çıkarıldığı belirtildi.

Ankara'daki farklı noktalarda vatandaşların darbe teşebbüsünde bulunan askerleri güvenlik güçlerine teslim ettiği bilgisine yer verilen açıklamada, "Aziz milletimizin demokrasiye olan inancı ve devletine olan bağlılığıyla tüm bu girişimler sonuçsuz kalacaktır. Bu duygularla ülkesine ve demokrasisine sahip çıkan tüm Ankaralı hemşehrilerimize teşekkür ederiz." ifadesi kullanıldı.

AA

Gündem Haberleri

Ekipler Deprem Bölgesinde, Sahada Taramalara Başladı
Emekli ikramiyesinin tamamını müftülük binasının yapımına bağışladı
Aydıntepe Müftülüğü'ne Konyalı Yavuz Koyuncu Atandı
Balık tezgahları fırtınayla hareketlendi
Kaşif Kozinoğlu Soruşturmasında Kurtlar Vadisi Senaristine Tutuklama