FETÖ'nün darbe girişimi

YÖK: - "Yüce Türk milletimizin iradesine karşı düzenlenen, demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçecek bu girişimi şiddet ve nefretle kınıyoruz"

ANKARA (AA) - Yükseköğretim Kurulunca (YÖK), üniversite ve akademi camiası adına FETÖ'nün darbe girişimi kınandı.

YÖK tarafından yapılan açıklamada, "Yüce Türk milletimizin iradesine karşı düzenlenen, demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçecek bu girişimi şiddet ve nefretle kınıyoruz. Demokrasinin en önemli savunucularından olan üniversitelerimiz için gün, demokrasiye sahip çıkma günüdür." ifadesi kullanıldı.

Bütün akademik camianın ve Türk milletinin, iradesine saygı ve demokrasiye sahip çıkma noktasında tek vücut halinde olduğu kaydedildi.



AA

Gündem Haberleri

Sahurda tahanlı pide ve simit kuyruğu
Kadın Kamu Çalışanlarına 4 Gün Mesai Talebi
İlginç sahur geleneği: Davul yerine “Pilava pilava”
PLAZA CAMLARINDAN GÖRÜNEN KIYAMET
SALDIRILARI DURDURUN