FETÖ'nün bakanlıklardaki yapılanmasına operasyon

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, FETÖ'nün Maliye Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndaki yapılanmasına dair önemli bir operasyon gerçekleştirildi.

Ankara Cumhuriyet başsavcılığınca yürütülen soruşturmalar kapsamında FETÖ/PDY terör örgütünün Maliye Bakanlığı'ndaki yapılanmasına yönelik yapılan çalışmalarda 4, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı müfettiş yardımcılığı yazılı sınavı öncesinde sınav sorularına erişilerek soruların örgüt mensuplarına dağıtıldığının tespiti üzerine, sınavda usulsüzlük gerçekleştirdiği ve soru aldığı belirlenen örgüt mensubu 2 şüpheli olmak üzere toplam 6 şüphelinin Ankara merkezli 2 ilde, eş zamanlı olarak gözaltına alınmalarına karar verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Konya merkezli ünlü markanın aracı Isparta'da kaza yaptı.
Ünlülerden 11'i adliyeye sevk edildi
18 YAŞINDAKİ GENÇ YAŞAM SAVAŞI VERİYOR
Yıllardır yapımı tamamlanmayan inşaatta erkek cesedi bulundu
İmamoğlu Davasında Sürpriz Gelişme: 9 Sanık Hakkında Tahliye Kararı!