FETÖ'nün askeri yapılanmasına yönelik operasyon

Tekirdağ'daki soruşturma kapsamında "ByLock" kullandığı iddiasıyla bir uzman çavuş daha gözaltına alındı

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında bir uzman çavuş gözaltına alındı. Böylece, gözaltına alınanların sayısı 5'e yükseldi.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, düzenledikleri operasyonla örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandığı iddiasıyla Uzman Çavuş M.B'yi gözaltına aldı.

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, 6 asker hakkında gözaltı kararı çıkarılmış, bu kapsamda düzenlenen operasyonda, bir tabip albay ile üç astsubay gözaltına alınmıştı.


AA

Gündem Haberleri

İki arkadaş denize girdi, izleyenler üşüdü
İstanbul'un Yeni Dev Yapısı Yükseliyor: Sazlıdere Köprüsü'nde Sona Doğru
TBMM’deki taciz iddiaları için Bakanlık devrede: Destek başlatıldı
ANNELERİ BIRAKIP ÇIKTI
Mehmet Akif Ersoy Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliği görevinden uzaklaştırıldı