FETÖ'nün "askeri mahrem yapılanmasına" yönelik operasyon

Kütahya merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda, 10'u muvazzaf 11 şüpheli yakalandı

KÜTAHYA (AA) - Kütahya merkezli 7 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) "askeri mahrem yapılanmasına" yönelik operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Kütahya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında terör örgütünün "mahrem imamlar yapılanmasında" yer aldığı iddia edilen zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

Ekipler, Kütahya, İstanbul, Ankara, İzmir, Konya, Erzurum ve Tekirdağ'da belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, muvazzaf astsubaylar C.S, O.U, G.G, A.Y.Y, Ö.O, İ.Ö, E.B.U, F.A, M.E. ve Y.T. ile daha önce astsubaylıktan ihraç edilen S.K. yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise dijital materyaller ele geçirildi.

Gündem Haberleri

Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU
'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü
7 yeni lezzet ve Hatay Sarısı İpeği tescillendi
Bakanlıklarda personel hareketliliği: Yeni atamalar açıklandı