FETÖ'nün 7 ildeki 'emniyet mahrem yapılanması' operasyonunda 2 kişi tutuklandı

Dün Niğde, Konya, Kayseri, Adana, Hatay, Ankara ve Antalya'da düzenlenen operasyon sonrası adliyeye sevk edilen 7 zanlıdan 2'si tutuklandı

Niğde merkezli 7 ilde, FETÖ'nün 'emniyet mahrem yapılanması'na yönelik düzenlenen operasyonda adliyeye sevk edilen 7 zanlıdan 2'si tutuklandı.

Niğde Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 25 zanlıdan 7'sinin daha emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan M.B. ve A.A, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanırken, diğer 5 şüpheli ise adli kontrol şartıyla salıverildi.

FETÖ'nün "emniyet mahrem yapılanması" içinde faaliyet gösterdikleri belirlenen ve meslekten ihraç edilen 25 emniyet mensubu, dün Niğde, Konya, Kayseri, Adana, Hatay, Ankara ve Antalya'da düzenlenen operasyonla gözaltına alınmıştı.

Dün adliyeye sevk edilen şüphelilerden 9'u adli kontrol şartıyla salıverilmişti. Sabah saatlerinde de 7 zanlı adliyeye sevk edilmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Murat Övüç Hakim Karşısına Çıktı: Tutukluluğu Devam Etti
Ramazan Arıkan'ın eski eşi de tutuklandı
PLAKASIZ MOTOSİKLET POLİSİ YARALADI
ŞARJ ALETİ PATLADI
Fenomen Ayşegül Eraslan evinde ölü bulundu