FETÖ'den devralınan hastanede ilk bebek doğdu

Konya'da FETÖ'den Sağlık Bakanlığına devredildikten bir süre sonra yeni hizmete açılan hastanede ilk bebek dünyaya geldi

KONYA (AA) - Konya'da Fetullahçı Terör Örgütü'nden (FETÖ) Sağlık Bakanlığına devredildikten bir süre sonra yeni hizmete açılan hastanede ilk bebek dünyaya geldi.

Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Koç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi olarak hizmet vermeye başlayan hastanede, ilk bebeğin dünyaya geldiğini söyledi.

Koç, milletin malıyla yapılmış ve 15 Temmuz sonrası Sağlık Bakanlığına devredilen hastaneyi milletin hizmetine sunmaktan gurur duyduklarını belirtti.

Hastanenin modern şartlarda inşa edildiğini vurgulayan Koç, "Hastane tıbbi malzeme olarak boştu. Bizde 2 ay içerisinde bütün tıbbi malzemelerini sıfırdan aldık. Hastanemize 15 gün önce çocuk birimimizi taşımıştık. Bugün itibariyle de acil servis, poliklinikler ve kadın doğum servisini hastanemize yerleştirdik." diye konuştu.

Koç, daha sonra "Asiye" bebeğin anne ve babasını odasında ziyaret ederek çeyrek altın taktı ve hayırlı ömürler diledi.

AA

Sağlık Haberleri

KOLUNDAKİ YARA İÇİN GİTTİ, KANSER OLDUĞUNU ÖĞRENDİ
15 YILDIR YATAKTAN KALKAMIYORDU
Doktorlar Bile İnanamadı: Genç Kadının Yumurtalığından Çıkan Şoke Etti
Liste güncellendi: Ankara'da gıdada kullanımı yasak olan boyalar tespit edildi
Aynı Yerde 4 Çeşme, 4 Farklı Tat! 1400 Yıldır Şifa Dağıtıyor