FETÖ'cü müdürlerin fotoğrafları kaldırıldı

FETÖ'ye yönelik soruşturmalar kapsamında tutuklanan Gürkan ile firari Or'un fotoğrafları, bir dönem görev yaptıkları Isparta Emniyet Müdürlüğünde asılı oldukları duvardan indirildi

ISPARTA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Ahmet Zeki Gürkan ile firari Mehmet Or'un fotoğrafları, bir dönem görev yaptıkları Isparta Emniyet Müdürlüğünden kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Isparta Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, 2010-2013 yıllarında il emniyet müdürü olan Gürkan ile 2013-2014 yıllarında il emniyet müdürü görevini yürüten Or'un il müdürlüğü binasında asılı fotoğraflarını indirdi.

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında Gürkan tutuklanmış, Isparta Emniyet Müdürü iken merkeze alınan ve daha sonra emekli edilen Mehmet Or ise firar etmişti.

AA

Gündem Haberleri

Eda Ece’den Depremzede Açıklaması: Dilimi Eşek Arısı Soksaydı!
7 yaşındaki Ömer Halis Demir, ismini taşıdığı şehidi ilk kez ziyaret etti
Olcay Baykal Hayatını Kaybetti: Deniz Baykal’ın Yanına Defnedilecek
15 Temmuz’un 10. Yılında Gazilerden Duygu Dolu Vefa Yürüyüşü
ABD'DEKİ LÜKS YAŞAM MERCEK ALTINDA