FETÖ şüphelisi sahte kimlikle yakalandı

Karabük'te FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan hakkında arama kararı bulunan şahıs sahte kimlikle yakalandı.

Karabük'te FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan hakkında arama kararı bulunan şahıs sahte kimlikle yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Erzurum Ağır Ceza Mahkemesi tarafından hakkında FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan arama kararı bulunan 42 yaşındaki M.K. Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince düzenlenen operasyonda Safranbolu'da örgütün hücre evi olan gaybubet evinde sahte kimlik ile yakalanıp gözaltına alındı. Şüphelinin örgütün gizli haberleşme programı olan ByLock kullanıcı olduğu, Bank Asya'da hesabının bulunduğu ve örgüte ait okullarda öğretmenlik yaptığı belirtildi.

Gözaltına alınan firari şüpheli Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek emniyetteki işlemleri devam ediyor.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Sır gibi ölüm: 3 kardeşin denize nasıl düştüğü araştırılıyor
Köpekten Kaçarken Düşen 15 Yaşındaki Berat Hayatını Kaybetti
Emekli Polisin Dehşet Saçtığı Olayın Detayları Netleşti
Alihan Kuriş'in firari kardeşi Hilmi Tuna Kuriş yakalandı
Emekli polis kız arkadaşını tabancayla vurarak öldürdü