FETÖ soruşturması

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve aralarında eski MİT çalışanının da bulunduğu 4 kişi tutuklandı

ANKARA (AA) - Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve aralarında eski MİT çalışanının da bulunduğu 4 kişi tutuklandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan bir eski MİT görevlisi, iki doktor, bir öğretmen ve bir uzman çavuş emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye getirildi.

Soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcılarına ifade veren şüphelilerden biri, adli kontrol şartıyla serbest bırakılma, 4'ü ise tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliklerine sevk edildi.

Tutuklama istemiyle sulh ceza hakimliklerince sorgulanan şüphelilerden eski MİT görevlisi Safa Y, doktor Murat A, doktor İlhan Nuri A. ve uzman çavuş Serkan C. tutuklandı.

Şüphelilerden öğretmen C.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AA

Gündem Haberleri

Asperger sendromlu biyomedikal mühendisinden ilham veren başarı
110 MİLYON YOLCU
HSK’dan Yargıtay’a 8 yeni üye ataması Resmi Gazete’de
İlber Ortaylı'nın kızı: Dolu dolu bir hayat yaşadı
SON DAKİKA... İlber Ortaylı Hayatını Kaybetti! Ünlü Tarihçiden Acı Haber Geldi