FETÖ soruşturması

Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında Türk Silahlı Kuvvetlerinden 368'i subay 540 personel, geçici olarak görevlerinden uzaklaştırıldı

ANKARA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Türk Silahlı Kuvvetlerinden 368'i subay 540 personel, geçici olarak görevlerinden uzaklaştırıldı.

Milli Savunma Bakanlığının sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yapılan açıklamaya göre, FETÖ soruşturması kapsamında Deniz Kuvvetleri Komutanlığından 113, Hava Kuvvetleri Komutanlığından 427 personel açığa alındı. Geçici olarak görevlerinden uzaklaştırılan personelden 368'inin subay olduğu belirtildi.

Bu arada FETÖ ile bağlantılı oldukları iddiasıyla TSK'dan bugüne kadar ihraç edilenlerin sayısının 3 bin 699 olduğu bildirildi.

AA

Gündem Haberleri

Dilovası tek çatı altında toplanıyor
ESKİ MİLLETVEKİLİNE ŞOK GÖZALTI
Kurtlar Vadisi’nin Efsane Yalısı Satışta: 170 Milyon TL!
Mart ayında kış geri dönüyor: O illerde kar ve sis etkili olacak!
TÜRK PETROL TANKERİNE İHA SALDIRISI