FETÖ soruşturması

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ'ye yönelik soruşturması kapsamında gözaltına alınan 9 polis ve 6 öğretmen tutuklandı

ANKARA (AA) - Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturması kapsamında gözaltına alınan 9 polis ile 6 öğretmen tutuklandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan 15 polis ile 6 öğretmen, Emniyet'teki işlemlerinin ardından adliyeye getirildi.

Soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcılarına ifade veren şüphelilerden 18'i tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Şüphelilerden 3 polis, savcılıkça serbest bırakıldı.

Sulh ceza hakimliğince sorgulanan 18 şüpheliden aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 9 polis ile 6 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni tutuklanarak Sincan Cezaevi'ne götürüldü.

Bu arada, 3 polis ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AA

Gündem Haberleri

RADYATÖRÜ ŞALGAMLA DOLDURDU
Seyahatsever Projesi'yle 628 Bin Genç Türkiye'yi Gezdi
Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor