FETÖ sanığı eski yurt müdürüne hapis cezası

Karabük'te FETÖ/PDY kapsamında yargılanan tutuklu sanık eski yurt müdürü, 9 yıl hapis cezasına çarptırıldı

KARABÜK (AA) - Karabük'te, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında yargılanan eski yurt müdürüne, 9 yıl hapis cezası verildi.

Karabük 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, daha önce örgütle bağlantısı tespit edilen ve KHK ile kapatılan Elmas Eğitim Yayın Ticaret Turizm ve Gıda Sanayi AŞ'ye ait özel yurtta bir dönem müdürlük yapan tutuklu sanık Gülseren Arslan ile avukatı katıldı.

Esas hakkındaki mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı, sanığın "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan cezalandırılmasını talep etti.

Son sözü sorulan Arslan, hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek, beraatini istedi.

Kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanığı 9 yıl hapse mahkum ederek tutukluluk halinin devamını kararlaştırdı.

Gündem Haberleri

Berberde Hayat Kurtaran Müdahale: Boğazına Erik Kaçan Müşteriyi Kurtardı
15 Temmuz’un 10’uncu yılında Türkiye’nin birçok kentinde anma etkinlikleri düzenlenecek
Afyonkarahisar’da NATO Zirvesi İçin 10 Günlük Yasak Kararı
700 DİRİ FAY NE ANLAMA GELİYOR?
CİMRİLİK BOŞANMA SEBEBİ SAYILDI