FETÖ ile irtibatlı şirkette arama

Bayburt'ta yürütülen soruşturma kapsamında örgüte ait bir binada arama yapıldı

BAYBURT (AA) - Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili Bayburt'ta yürütülen soruşturma kapsamında, örgüte ait bir binada arama yapıldı.

Resmi Gazete'de yayımlanan Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname ile Bayburt'ta, FETÖ'ye aidiyeti ve irtibatı belirlenen Nil Eğitim ve Kültür Vakfı bünyesinde kurulan Kardelen Özel Eğitim ve Yurt İşletmeciliği İnşaat Dağıtım Pazarlama Hizmetleri Tic. Ltd Şti'ye ait bina mühürlendi.

Kapatılan kurumlarda demirbaşların tespiti için çalışma yapan yetkililer, bina içerisindeki aramada, bir zarf içerisinde toplam bin 150 dolar ele geçirdi.

Binada yapılan aramada, bir çelik kasa da tespit eden yetkililer, kasayı açması için çilingir çağırdı. Çelik kasayı açmak için bir süre çalışan çilingir, başarılı olamadı.

Bunun üzerine yetkililer, binada çok sayıda evraka da el koyarak, binayı mühürledi.


AA

Gündem Haberleri

Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti