Fetihkent Anaokulu ilk mezunlarını verdi

Karatay Fetihkent Anaokulu öğrencileri bir yılın sonunda karnelerini, düzenlenen yılsonu etkinliği ile aldı

Aziziye Kültür Merkezinde düzenlenen yılsonu etkinliğine Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Büyükmanav, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Servet Ali Altıntaş, Ahmet Ciğerci, Yusuf İpek ve öğrencilerin aileleri katıldı. Programda Fetihkent Anaokulu Okul Müdürünün selamlama konuşmasının ardından söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay Belediyesi'nin eğitime olan desteğini her alanda sürdürdüğünü ifade ederek okul öncesi eğitimin önemine değindi. Önceki yıllarda ilçe genelinde toplamda 3 olan anaokulu sayısının bugün 8’e çıktığını söyleyen Hançerli, okulların her türlü ihtiyacının giderilmesi noktasında ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini belirtti. Eğitim kalitesi kadar fiziki şartların da önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Hançerli, amaçlarının Karatay’da yüksek olan eğitim seviyesinin daha yükseklere çıkarmak olduğunu ifade ederek bu yıl ilk mezunlarını veren Fetihkent Anaokulu öğrencilerini tebrik etti.

Konuşmaların ardından Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'ye katkılarından dolayı plaket takdim edilmesinin ardından program minik öğrencilerin bir birinden güzel gösterileri ile son buldu. 

EĞİTİM Haberleri

Yangın Anında Doğru Müdahale İçin AFAD Sahada
Öğretmenlere müjde! 10 bin atama yapılacak
Okullarda Ramazan Programı: Bakan Tekin Detayları Açıkladı
Eğitim-Bir-Sen: "Yılbaşı kutlamalarını hevesle destekleyenler, Ramazan ayı söz konusu olduğunda ikiyüzlülük sergilemektedirler"
KTO Karatay’da ödüllü deneme sınavı ile YKS provası