Fethiye’de Turizm Polisi’nin 1954 model nostaljik aracı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik ve Turizm Polisi Büro Amirliği'ne ait nostaljik cip hizmete başladı.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik ve Turizm Polisi Büro Amirliği'ne ait nostaljik cip hizmete başladı. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ait turizm Polisi nostaljik cipi Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi önünde vatandaşlara da tanıtıldı.

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik ve Turizm Polisi Büro Amirliği'ne ait nostaljik cip hizmete başladı. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ait turizm Polisi nostaljik cipi Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi önünde vatandaşlara da tanıtıldı. Üzerinde "112 Acil Çağrı Merkezi" ve "Turizm Polisi" yazılı cipin 1954 model Tuzla cipi olduğu kaydedilerek özel günlerde milli bayramlarda ve kutlamalarda kullanılıp yaz aylarında turizm amaçlı etkinliklerde görev alacağı bildirildi. Cipi çalıştırıp özelliklerini inceleyen gençler ve vatandaşlar çok nostaljik ve yerinde bir çalışma yapılmış şeklinde yorumlarlarken bazı vatandaşlarda cipin önünde bol bol fotoğraf çektirdiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

72 kolonlu otomobil, fuarın ilgi odağı oldu
Gönülden CİMER’e Bülteni Yayınlandı
Resmi Gazete’de yayımlandı: Siber Güvenlik Başkanlığı’na üst düzey atamalar
Milli Emlak Sınav Sonuçları Açıklandı
TESK'TE KOLTUK DEĞİŞİMİ