Fethiye’de oyuncak dükkanı küle döndü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde oyuncak dükkanında çıkan yangında dükkan kullanılamaz hale gelirken, 3 dairede ise hasar meydana geldi.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde oyuncak dükkanında çıkan yangında dükkan kullanılamaz hale gelirken, 3 dairede ise hasar meydana geldi.

Fethiye'nin Yeni Mahalle Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan oyuncak dükkanında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri yönlendirildi. Kısa sürede olay yerine gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri uzun uğraşlar sonucu yangını kontrol altına aldı. Yangında oyuncak dükkanı kullanılamaz hale gelirken, bitişiğinde bulunan 3 dairede ise hasar meydan geldi. Yangında can kaybı ve yaralananın olmaması teselli kaynağı oldu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Kafeteryada ısıtıcı alev aldı: 1’i ağır 3 yaralı
MHK Soruşturmasında Flaş Gelişme: Hakem Yasin Kol Gözaltına Alındı
Odasında helyum gazı ve başında poşetle ölü bulundu
GÜLLÜ DAVASINDA İLK DURUŞMA
Torbalı’da fabrika kazanı patladı: 3 işçi yaralı