Fethiye’de kendini polis olarak tanıtan 2 gaspçı tutuklandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir kişiyi gasp ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir kişiyi gasp ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Fethiye'de bulunan bir otelde kadınla kalan kişinin, kendilerini polis olarak tanıtıp odaya girenler tarafından kelepçelenerek yere yatırıldığı, telefon ve parasının gasp ettikleri ihbarı üzerine çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmada İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Kameralarla kimlikleri tespit edilen 6 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden biri savcılık talimatıyla salıverildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si tutuklandı, 3'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Kolonyayı ateşe verdi 9 yaşındaki çocuk ağır yaralandı
İstanbul'da Sır Kayboluş: 2.3 Milyon Liralık Altınla Yitip Gitti
"KENDİME KIZIYORUM"
Kaleden Kopan Kaya Genç Psikoloğu Yaraladı
AFAD’ın beyaz eşya yüklü tırı devrildi: 2 yaralı