Fethiye’de Çocuk ve Ortopedi paneli yapıldı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü olması münasebetiyle "Çocuk ve Ortopedi" paneli yapıldı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü olması münasebetiyle "Çocuk ve Ortopedi" paneli yapıldı.

Prof. Dr. Muharrem İnan, Prof. Dr. Baki Umut Tugay, Doç. Dr. Ozan Ali Erdal ve Fzt. Mehmet Zafer Pınarer'in katılım sağladığı panel, ilk önce sadece Ortopedi Uzmanları ve fizyoterapistler için gerçekleştirildi. Muğla ve Antalya'dan Fethiye'ye gelen uzmanlar, Prof. Dr. Muharrem İnan, Prof. Dr. Baki Umut Tugay, Doç. Dr. Ozan Ali Erdal ve Fzt. Mehmet Zafer Pınarer'in belediye meclis salonundaki sunumlarına katıldı.

Meclis salonunda yapılan sunumların ardından Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi'ne geçildi. Ailelere özel yapılan panelde birçok konuya açıklık getirildi. Kültür merkezini dolduran aileler, hocaları sık sık alkışladı. Ortopedik sorunları olan çocuklarda aile, fizyoterapist ve ortopedist iletişimi, Botox'un bir zararı var mı?, Cerrahi sonrası fizyoterapi ve rehabilitasyon gibi konuların sunumları kültür merkezinde gerçekleştirildi.

Konuşmaların ardından Prof. Dr. Muharrem İnan, Prof. Dr. Baki Umut Tugay, Doç. Dr. Ozan Ali Erdal ve Fzt. Mehmet Zafer Pınarer, katılımcıların muayenesini yine kültür merkezinde gerçekleştirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

72 kolonlu otomobil, fuarın ilgi odağı oldu
Gönülden CİMER’e Bülteni Yayınlandı
Resmi Gazete’de yayımlandı: Siber Güvenlik Başkanlığı’na üst düzey atamalar
Milli Emlak Sınav Sonuçları Açıklandı
TESK'TE KOLTUK DEĞİŞİMİ