Fethiye ve Seydikemer’de 10 Kasım törenleri yapıldı

Muğla'nın Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84. yıl dönümü dolayısıyla, tören düzenlendi.

Muğla'nın Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84. yıl dönümü dolayısıyla, tören düzenlendi.

Fethiye Beşkaza Meydanı'nda düzenlenen "10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü" programına Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, Fethiye Garnizon Komutanı Cemal Yalçın, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı. Tören Atatürk büstüne çeleklerin sunulmasıyla başladı. Saatler 09.05'i gösterdiğinde yakılan meşale ile birlikte saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu.

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde de Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, düzenlenen törenle anıldı. Düzenlenen anma programı, Seydikemer Belediye Hizmet Binası ve Kaymakamlık Binası önünde gerçekleşti. Saat 08.45'te başlayan anma töreni Atatürk büstüne çelenk sunulmasıyla devam etti. Törende Seydikemer Kaymakam Vekili Ayhan Yazgan ve Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'ün Atatürk büstüne çelenk sunmasının ardından saat 09.05'te sirenlerin çalmaya başlaması ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi huzurunda 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Saygı Duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunması ile göndere çekilen bayrağımız yarıya indirildi ve anma programı sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Yeni Sezonda Denizlerden Tezgahlara Bolluk Bereket Akacak
10 Yaşında Çırak Çıktı, Şimdi Dünyaya Ustalık İhraç Ediyor
Köydeki Atıl Araç Seyyar Havuz Oldu
Çocuk Koruma Kanunu’nda Devrim: Cezalar Artırıldı, Yeni Tedbirler Yürürlükte
BU YOLDAN GEÇEN ARAÇLAR MOR RENGE BOYANDI