Fernando Boldrin, Çaykur Rizespor’da

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Kayserispor'dan Fernando Henrique Boldrin'i bir yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Kayserispor'dan Fernando Henrique Boldrin'i bir yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yeni takımı ile idmana çıkmadan önce gazetecilere açıklama yapan Boldrin, Kayserispor'da son zamanlarda oyunda yer bulamadığı için mutsuz olduğunu belirterek, "Mutsuz olduğum için transfer izni istedim. Çaykur Rizespor'un teklifi gelince buraya gelmenin doğru olduğunu düşündüm. Bu sezon transfer düşünüyorduk. Bu nedenle sezon başı maçlarında forma giyemedim. Hocamızla hiçbir problemim olmadı ama her hocanın da kendi seçimleri vardır. Ben de kendi seçimimi yaparak Rize'ye geldim" dedi konuştu.

Öte yandan yeni takımı ile ilk idmanına çıkan Boldrin'in, yeşil-mavili ekipte 10 numaralı formayı giyeceği öğrenildi.

Spor Haberleri

ÜMİT MİLLİ TAKIM'DA ZORUNLU REVİZYON
İLHAN PALUT DA SEVK EDİLDİ
Fenerbahçe'nin başkanı kim olursa olsun yıldız yağacak
Teksas'ın acı günü! Ertuğ Toker son yolculuğuna uğurladı
Acun Ilıcalı İngiltere'de tarih yazdı, statta Türk bayrağı açtı